Транспортни услуги - самосвал

Превоз със самосвален камион с кран

Предимства:

Самосвалът позволява  бързо и удобно товарене и разтоварване на всякакви видове насипни товари, строителни и други материали.

Самосвалът е един от най-удобните методи за транспортиране на всякакви видове строителни и насипни товари. Удобството се крие в бързото и ефективно разтоварване, което позволява камиона.

Ако се нуждаете от преместване на товар – ние ще осигурим услугата на най-добрата цена за София и околностите. Разполагаме с модерна техника за всеки тип товар. Свържете се с нас за консултация и повече информация. 

Товарене, транспорт и разтоварване на строителни материали, замазка, бетон, пясък, филц, трошен камък, скална маса, сипица, хумус, електроуреди, багаж, мебели, пелети, екобрикети и др.

Самосвалът разполага с обща товароносимост до 6т. и е с размери на легена Д/Ш/В – 4.5 м. /2.4 м. / 0.4 м.

Вече помогнахме на над 1480 българи и 29 фирми в нужда.

Превоз на товари със самосвал:

viber image 2024 05 21 14 09 42 567 Транспорт - самосвал
viber image 2024 05 21 14 09 43 443 Транспорт - самосвал
viber image 2024 05 21 14 10 23 754 Транспорт - самосвал

Клиентите за нас:

Благодаря на колегите от Плам Транс за съдействието в труден момент. Много бързо се справиха, а техниката с която работят е перфектна.
Кирил Коев - Собственик на фирма
Много коректни!! Препоръчвам
Димитър Петров
Цената, която предложиха ме устройваше, дойдоха на време, натовариха каквото имах нужда и приключиха в обявения от тях срок.
Симеон
viber image 2024 05 21 14 09 42 567 Транспорт - самосвал

Товарни транспортни услуги със самосвал

За повече информация и конкретна оферта се свържете с нас сега! 

Други транспортни услуги:

За ПламТранс:

ПЛАМТРАНС 777 ЕООД е фирма с дългогодишен опит и експертиза, която осигурява автомобилни и редовни транспортни услуги на строителна техника и товари до 3.5т, като разполага с необходимата специализирана техника. Работим активно, както с фирми, така и с частни заявки за нашите услуги в София и останалата част от страната. 

За контакти

Имейл: plamtrans777@abv.bg

ПЛАМ ТРАНС 777 ЕООД – Plamtrans.bg – Транспорт София и България

 

Хамали София | Хамалски услоуги за София | Хамали ТОП Пловдив | Превоз транспорт с бус Пловдив и страната | Пазара.бг | Мрежата.ЕЮ | Изработка - СЕО.БГ и Daweb.TOP - СЕО.ЕЮ - SEO.V.BG